Misyonumuz

Sertifike olarak, müşterilerimize sürdürülebilir çözümler sunmayı amaçlıyoruz. Temel değerlerimiz doğrultusunda, iş dünyasının her sektöründe kalite standartlarını yükseltmek ve müşterilerimize rekabet avantajı sağlamak için çalışıyoruz. Profesyonellik, güvenilirlik ve müşteri odaklılık ilkelerimizi benimseyerek, iş ortaklarımızın başarısını destekliyor ve sürekli gelişim ve iyileştirme çabalarını teşvik ediyoruz.

İnandıklarımız

Daha sürdürülebilir bir dünya ve daha güzel bir gelecek yaratmak için, ortak bir bilinç, azim ve disiplinle çalışmanın önemli olduğuna inanıyoruz. Teknik mevzuatlardaki insan ve çevrenin sağlığını ve güvenliğini artıran faktörlerin etkin uygulanmasının da önemine inanıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘’Vatanını en çok seven işini en iyi yapandır’ ilkesi çerçevesinde, ülkemizin ihracatına katkı sunarak refah seviyemizi daha yukarılara taşıyacağımıza da inanıyoruz.

Hayallerimiz

Genç nesillere sadece örnek teşkil etmek değil aynı zamanda onlara ilham vermesini ümit ettiğimiz çalışmalar içinde olmanın ve onlara ortak hayat standartlarını yükseltmeleri için yardımcı olacak bir geleceğin hayalini kuruyoruz. Uğruna çıktığımız yolculuk, değer yaratmak ve sadece sürdürülebilir değil ayrıca daha yaşanılabilir bir dünya yaratabilmek içindir.

Prensiplerimiz

Müşterilerimizden edindiğimiz bilgileri, onların emeğine saygı duyarak gizli tutar, bunu hukuki bir zorunluluk veya müşteri onayı olmadan 3. Taraflarla paylaşmayız. Sorumluluklarımızı, özenle ve dikkatle yerine getirerek, müşteri odağımızı hep korur ve toplum güvenliğini de gözeterek hareket ederiz. Çözüm ve sonuç odaklı yaklaşımımızı, müşterilerimize hizmetimizin her aşamasında hissettiririz.

Kısaca Sertifike

Sertifike, 2023 yılında İlker Erdinç ELİNÇ ve Tutku Gür tarafından, uygunluk değerlendirme alanında edindikleri teknik yetkinliklerini ve müşteri ilişkilerindeki özgün ve özenli yaklaşımı müşterilerine ulaştırmak maksadıyla kurulmuştur.

Sertifike olarak, bir yandan üretim ve sanayi odağında üreticilere test, muayene de dahil anahtar teslim, danışmanlık ve belgelendirme hizmetlerinin sağlamayı hedefliyoruz. Öte yandan, uygunluk değerlendirme kuruluşlarına uluslararası seviyede iş geliştirme, akreditasyon ve Onaylanmış Kuruluş danışmanlığı sunmayı amaçlıyoruz.

Başta Avrupa Birliği ülkelerine ihracat için gerekli olan CE belgelendirme, Rusya ve bağlı ülkelerde gerekli olan Gost-R ve EAC belgelendirme, Suudi Arabistan ve Ortadoğu ülkelerinde ise SASO belgelendirme alanlarında edindiğimiz 15 yıllık sektörel tecrübelerimizi, üretici ve ihracatçı müşterilerimiz ile buluşturmayı hedefliyoruz.

Öte yandan, uygunluk değerlendirme faaliyeti gerçekleştiren kuruluşlara yönelik, akreditasyon, yetkilendirme iş geliştirme ve nitelikli yatırım danışmanlığı hizmetlerimizle de, ülkemizde uygunluk değerlendirme anlayışının gelişmesini amaç ediniyoruz.

Bütün dünyayı kapsayan çözüm ortakları ve taşeron ağı ile belgelendirme hizmetini sağlayacak etkin bir partner arayışı ile içindeyseniz, doğru yerdesiniz demektir.