Politikalarımız

Gizlilik

Hizmet çerçevesinde edindiğimiz her türlü bilgiyi gizlilik prensibi ile koruyoruz. Hem müşterilerimizin hem de akredite belgelendirme kuruluşlarının gerekliliklerini ve gizlilik korumasını bu prensibimizle hayata geçiriyoruz. Bu çerçevede, edindiğimiz bilgi ve dokümanları, hukuki bir süreç dahilinde ilgili Mahkemelerce istenmediği müddetçe, müşterimizin onayı olmadan 3. taraflarla paylaşmıyoruz.

Saydamlık

Müşterilerimiz, aldıkları hizmetlerle ilgili detaylı bilgilere ihtiyaç duymaktadır. Bu bilgiler teknik yönetmelikler ve standartlarda verilmiş olmakla birlikte, müşterilerimizi teknik bilgilere saydamlıkla ulaştırıyoruz. Bir çok yönetmelik üreticileri ve ekonomik operatörleri koruyan yaklaşımlar içermektedir. Sertifike uzmanları aracılığıyla bu bilgilere rahat erişim sağlarsınız.

Hizmet Kalitesi

Müşterilerimizin ihtiyaçlarını en ön planda tutarak, onların maliyetlerden kaçınmalarına ve zaman kayıplarından korunmalarına yardımcı oluyoruz. Özgüvenli ve profesyonel bir ekip ile müşterilerin teknik tüm ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Belgelendirme ihtiyacınızı anahtar teslim bir modelde çözüme kavuşturarak, daha önce hiç yapılamayanı yapıyoruz. Açık iletişim ilkesi, güler yüzlü yaklaşımı ve konusunda uzmanlığı ile bir Sertifike uzmanından hizmet almanın keyfini çıkarın.

Objektiflik

Kararlarımızı objektiflik ilkesi ile alır, temsil ettiğimiz değerleri ve kamu güvenliğini düşünerek hareket ederiz. Sertifike, önceden belirlenmiş riskleri ortadan kaldıracak her türlü mekanizmayı işletir, tespitlerini ve beyanlarını objektif ve yazılı olgulara dayandırır.